1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Timian

49,00 kr.

Opdag skønheden og funktionaliteten af ​​Timian ‘Compactus’ – den perfekte tilføjelse til både haven og krukken på din terrasse. Den her timian variation er en de kompakte i væksten og er ideel til mindre rum og behøver ikke meget plads for at trives.

De små, aromatiske blade udsender en kraftig duft af timian, der giver en herlig fornemmelse af Middelhavets krydderier og aromaer. Timian ‘Compactus’ er ikke kun en fryd for sanserne, men dens smagfulde blade kan også bruges i et utal af retter, lige fra kødretter og supper til saucer og salater.

Nem at dyrke og vedligeholde, vil denne kompakte timianplante glæde både øjnene og smagsløgene og tilføje en ekstra dimension til din have eller udendørs oase. Giv din have eller krukke et strejf af Middelhavets charme med Timian ‘Compactus’.

Smagen af Timianen har en intens og karakteristisk smag, der er både krydret, varm og let citrusagtig. Den har en mild bitterhed, der balanceres af en sød undertone og en subtil antydning af mint. Smagen af timian er kompleks og dyb, og den tilføjer en robust og aromatisk smag til retter, den bruges i.

Anvendes bl.a. i køkkenet til: favorit i køkkenet og kan bruges i alt fra kødretter og saucer til supper, grøntsager og bagværk.

Placeres: sol

Højde: 20 cm.

Blomstre: Juli – August

Anbefalet antal pr. m2: 7 – 9 stk.

Blomsterne er velegnet til snit. Er velduftende og insektvenlig.

Sælges i 1 liters potter

OBS!

Vær opmærksom på at vi nænsomt pakker dine stauder til forsendelse. Det kan dog være muligt i højsæson at klippe noget af stauderne inden forsendelse. Ligesom det kan forekomme at nogle blade og blomster, kan være knækket i forsendelsen. Bestiller du til pakkeshop, så vær opmærksom på at hente dine stauder kort tid efter ankomst.

På lager

-
+
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Håndplukket

Lignende produkter

Papirs Engler

Original price was: 129,00 kr..Current price is: 64,50 kr..

64,50 kr.

Oprindeligt:

129,00 kr.

-50%

Papirs julenisser til ophæng

129,00 kr.

129,00 kr.

Canna indica ‘Wyoming’

39,00 kr.

39,00 kr.

Julekugler

269,00 kr.

269,00 kr.

Sommerferie

Der kan godt handles på siden i sommerferien, men ordre bliver først afsendt i løbet af uge 31