Om havebasen

Havebasen er en hyggelig gårdbutik nær Vesterhavet.

Butikken rummer interiør og planter til ude og inde. Vores varesortiment er håndplukket efter kvalitet og følger årstiden. Om det er lækkerier til dig selv eller en værtindegave, du er på jagt efter, vil du i butikken altid finde et udvalg af boliginteriør til ude og inde, smage, velvære og der er selvfølgelig kredset om hyggen.  

Vores stil er nordisk og gerne med et twist af naturlige materialer. Vi varierer sortimentet med nye, spændende og unikke varer i butikken og webshoppen.  

Universet bag Havebasen kombinerer vi med grønne elementer, især stueplanter og blomster til dine udendørs krukker, samt dyrkning af egne blomster i højsæsonen til flotte og eksklusive buketter i diverse prisklasser. Du vil finde buketter der ikke altid er ens og er mere til den kreative, naturlige og måske til tider vilde side. I skærehaven er der også til hver sæson en stor glæde ved at finde nye sjove stauder, blomsterfrø eller knolde/løg. Så der hele tiden er noget spændende at lege med i buketterne og for jer et nyt udvalg.   

Det er også muligt at deltage i kurser eller events ved Havebasen, som vil følge årstiderne og de tendenser der er i tiden. Det vil også være muligt at købe adgang til lukkede kurser, hvis man eks. Er en veninde gruppe, som ønsker dette. 

Med en gartner baggrund er det også med stor passion, at vi gerne vil skabe haveglæde og gode oplevelser, som at nå i mål med haven. Derfor er det også muligt at få hjælp til et udfordret område i din have, jeg tager med glæde ud på et havebesøg i din have og efter ønske, er det også en mulighed at jeg kommer med tilegnede design forslag til netop din have.