Tulipaner løg

Se vores udvalg af Tulipaner løg her.

Tulipa ‘Alison Bradley’

49,00 kr.

49,00 kr.

Tulipa ‘Angelique’

39,00 kr.

39,00 kr.

Tulipa ‘Apeldoorn’s Elite’

35,00 kr.

35,00 kr.

Tulipa ‘Apricot Parrot’

49,00 kr.

49,00 kr.

Tulipa ‘Black Hero’

59,00 kr.

59,00 kr.

Tulipa ‘Black Parrot’

59,00 kr.

59,00 kr.

Tulipa ‘Blue Diamond’

39,00 kr.

39,00 kr.

Tulipa ‘Blushing Beauty’

39,00 kr.

39,00 kr.

Tulipa ‘Dream Touch’

59,00 kr.

59,00 kr.

Tulipa ‘El Nino’

49,00 kr.

49,00 kr.

Tulipa ‘Margarita’

35,00 kr.

35,00 kr.

Tulipa ‘Rhapsody of Smiles’

39,00 kr.

39,00 kr.

Tulipa ‘Salmon Impresson’

35,00 kr.

35,00 kr.

Plant din vej til et farverigt forår med tulipan løg

Har du nogensinde ønsket dig et hav af farver i din have til foråret? Hos Havebasen tilbyder vi et bredt udvalg af tulipaner løg, der vil transformere din have til et farverigt paradis. Se også vores andre udvalg af løg, herunder perlehyacint løg, allium løg, eller ranunkel løg.

Planlægning af tulipanplantning

Planlægning er nøglen til succes, når det kommer til at plante tulipaner løg. Det ideelle plantetidspunkt er om efteråret, før frosten sætter ind. Se vores mad udvalg, som vil gå godt til løgene. Ved at vælge det rette tidspunkt sikrer du, at løgene kan etablere sig og være klar til at spire, så snart de første solstråler i foråret viser sig. Vælg et solrigt sted i haven, hvor jorden er veldrænet, for at undgå at løgene rådner i løbet af vinteren.

 

Vælg de rette tulipan løg

Det er vigtigt at vælge sunde og faste løg. Vores udvalg rummer kun de bedste tulipaner løg, der er nøje udvalgt til vores klima. Se også vores udvalg af krukker. En god tommelfingerregel er at vælge løg, der er store og uden synlige skader eller mug. Større løg resulterer ofte i større og mere robuste blomster. Se også vores udvalg af vandkander.

Plantning af tulipaner løg

Når du planter løgene, skal de placeres med spidsen opad og med en dybde, der er tre gange løgets højde. Dette sikrer, at løget har tilstrækkelig beskyttelse mod frost og har nok plads til rodvækst. Se også køkkenhaven. Sørg for at give dem mellem 10 og 15 cm afstand, så hver blomst har plads til at vokse og trives.

Pleje og vedligeholdelse

Efter plantningen er det vigtigt at vande dine tulipaner løg godt, så de kan etablere sig før vinteren. I vækstsæsonen, hold øje med vanding og sørg for, at jorden ikke tørrer helt ud, især i tørre perioder. Tulipaner løg kræver ikke meget gødning, men en let anvendelse af en balanceret gødning om foråret kan hjælpe med blomstringen. Se også blomsterfrø. Efter blomstringen, lad bladene visne naturligt før du fjerner dem, da de fortsætter med at fodre løget for næste sæsons vækst.

 

Forkæl dine tulipan løg

For at optimere væksten og udseendet af dine tulipan løg, kan du overveje at supplere med passende haveudstyr fra vores butik. Se blandt andet vores krukkefødder eller blomsterpinde. Med tulipaner får du mulighed for at skabe visuel interesse i din have. Overvej at kombinere forskellige farver og højder for at skabe dybde og dimension. Du kan også eksperimentere med gruppeplantninger for at skabe dramatiske visuelle effekter af tulipaner løg, som fanger øjet og inviterer til nærmere udforskning.

 

Ofte stillede spørgsmål om tulipan løg

Hvornår skal tulipan løg plantes?

Hvor dybt skal tulipaner løg plantes?

Hvordan undgår jeg, at mine tulipan løg rådner?

Skal tulipaner løg gødes?

Hvad gør jeg med tulipan løg efter blomstring?