Havedesign

Hjælp til jagten på din families havedrøm…?

Alle kender til problemet, man køber sig fattig på planteskolen og når man kommer hjem har man ikke den fjerneste ide om, hvad man skal gøre ved planterne. Og de dyrt indkøbte planter bliver meget nemt til et fejl køb og endnu en fiasko, kan føres til konto i jagten på din families havedrøm. 

Få livsglæden tilbage ved at skabe, de rette omgivelser for din familie, hvor der er sammenspil imellem hus og have. De rette rammer skaber oaser, hvor man kan lade batterierne op uden at skulle bekymrer sig om en kaotisk have. 

Faglært gartner

Du kommer sikkert i hus med dine drømme, når du vælger at bruge fagfolk, som kender til planter og ved vigtigheden af deres rigtige placering og sammensætning. Et skræddersyet havedesign til din have eller enkelte bede, giver dig mulighed for at have en base i uderummet, hvor I som familie kan få mange glæder. 

Jeg hjælper jer sikkert i mål, med min nærværhed, sørger jeg for at jeres specifikke ønsker kan blive til virkelighed, i samspil med mine erfaringer. 

Man kan også få hjælp til mindre opgaver, det kan være enkelte bede i haven, samt forbedring af helheds indtryk af haven. Så det behøves ikke kun at være ved tegning af hele haven. 

Jeg arbejder som freelance gartner både med plantesammensætning, havetegning og rådgivning. Jeg tager gerne imod spændende opgaver også dem der ligger udenfor mine “normale” områder. 

Mød mig i mit firma Billig Have, til en god og inspirerende havesnak. Jeg vil med glæde hjælpe dig i mål med jagten på din families havedrøm. Hvis du vil læse mere om mig.

Det rette havedesign sikrer dig en samlet øget

Ja, det er faktisk korrekt. Ved at have styr på de ydre rammer, kan du indkasser en bedre salgspris for din bolig. Så ved brug af et professionel havedesign til din have, slipper du både af med dine fejl køb til haven, frustrationer over ikke at komme i mål med din drømmehave og sikre derimod en livsglæde ingen kan tage fra dig, imens din have er en del af dit og din families hjem. 

Private

Jeg er vant til at arbejde med flere forskellige typer af projekter. Det kan være alt fra rådgivning, til idefase med evt. en skitsetegning, hvor vi står i jeres have og udveksler løsninger for jeres have. 

Ønsker i en helhedsløsning for haven, kommer jeg  på besøg hos jer og lytter til jeres behov for haven. Herefter tager jeg alle indtrykkene med mig hjem, hvor jeg arbejder videre med jeres ønsker og mine egenskaber for at skabe jeres havedrømme. 

Sommerhushaver

Jeg laver også sommerhus haver, som ofte kan være mere udfordret pga. af placering nær kyst miljøer. 

Priser

2 timers havebesøg 995 kr. + moms + kørsel. Evt. med skitse tegning af et afgrænsede areal. Tegningen kan evt. sendes til jer, så der er mere tid at bruge i haven. 

Aftaler kan også laves på time basis for 349 kr. + moms og kørsel. 

Fuld haveplan 

Havedesign (havetegning) max. 500 m ² have 3.995 kr. + moms og kørsel. 

Havedesign (havetegning) max. 1000 m² have 5.995 kr. + moms og kørsel. 

Havedesign ved større have, her aftales prisen efter bestigelse af projektet. Du står selv for at måle arealet  (haven) op eller leverer plantegning.  

Arealet der er nævnt ovenfor er kun det der realt lagt ud i have. Altså ikke jeres grund i alt. 

Hvad for du konkret for pengene?

Fælles for havetegningerne er at de leveres med følgende: 

Alle tegninger er farvelagte 

Planteplan – Kan bruges som indkøbsliste til planteskolenVedligeholdeses tips til haveplanen, hvis der er planter der kræver noget særlig opmærksomhed.  Jeg tilbyder også indkøb af planter igennem mig. Så det bliver, så nemt som muligt. 

Sommerferie

Der kan godt handles på siden i sommerferien, men ordre bliver først afsendt i løbet af uge 31