1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Kærmindesøster ‘Hadspen Cream’

69,00 kr.

Forny din have med vores fortryllende Brunnera hybrid ‘Hadspen Cream’! Denne flerårige staude er det perfekte valg til at tilføje et strejf af elegance og farve til enhver have.

De smukke, cremefarvede blade, der er brogede med en delikat lysegrøn kant, og de skønne lyseblå blomster, der springer frem om foråret og første på sommeren, bringer ‘Hadspen Cream’ en aura af forårsfriskhed og glæde til enhver have.

Den alsidige plante er ideel til bunddække, hvilket betyder, at den ikke kun er smuk, men også praktisk til at fylde rummet og undertrykke ukrudt. Så lad ‘Hadspen Cream’ være din havepartner, når du begiver dig ud i forårshaven igen, og lad dens skønhed og charme fortrylle dig og dine omgivelser

Placeres: Sol til halvskygge

Højde: 40 cm.

Blomstre: Maj – Juni

Anbefalet antal pr. m2: 4 – 6 stk.

Velegnet til snit til buketter.

Sælges i 1 liters potter

OBS!

Vær opmærksom på at vi nænsomt pakker dine stauder til forsendelse. Det kan dog være muligt i højsæson at klippe noget af stauderne inden forsendelse. Ligesom det kan forekomme at nogle blade og blomster, kan være knækket i forsendelsen. Bestiller du til pakkeshop, så vær opmærksom på at hente dine stauder kort tid efter ankomst.

På lager

-
+
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Håndplukket

Lignende produkter

Papirs julenisser til ophæng

129,00 kr.

129,00 kr.

Glas icicle dome grøn

159,00 kr.

159,00 kr.

Julekugler

269,00 kr.

269,00 kr.

Glas Icicle Cone champagne

169,00 kr.

169,00 kr.

Sommerferie

Der kan godt handles på siden i sommerferien, men ordre bliver først afsendt i løbet af uge 31