1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Hanging Flower Bubble – Medium – Grøn

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 209,00 kr..

HANGING FLOWER BUBBLE kollektionen er en serie af runde glasvaser, som hænges op med den medfølgende lædersnøre. Vaserne er mundblæste og designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen.

Glasvasen fås her i en flot klar grøn farve med en diameter på 11 cm og en åbning på 2 cm. Vasen egner sig bedst til en enkelt blomst eller to – vælg årstidens blomster eller et måske et dekorativt mix af tørrede blomster og popisblomster.

INDRET MED HÆNGEVASER

Udnyt glasvasens transparens og lad en stikling eller plante slå rødder inde i boblen. Det bliver som tiden går til et kunstværk i sig selv og det er fascinerende at følge med i plantens udvikling. Når lyset falder på vasen giver det en helt særlig effekt og de små vanddråber står tydeligt frem. Vasen lever her fuldt op til sit navn – en hængende boble.

Det er derfor også oplagt at placere vasen i vinduet – man kan hænge den op i karmen på en lille krog eller hvis man har et større vinduesparti kan den hænge fra en gren. Vasen er meget dekorativ og med sin enkle organiske form er den også flot foran billedvæggen eller i et hjørne af stuen. Det giver en flot effekt at få vaserne op i højden, og man kan nemt lave sit eget hængende stilleben ved eksempelvis at hænge en gruppe af vaser sammen.

Farvet glas giver en særlig stemning og er en nem måde at få lidt farve ind i indretningen. Serien af boblevaser består af flere forskellige størrelser og farver og inviterer til at man skaber sit eget personlige miks af vaser og pynt.

GLASVASE I HØJ KVALITET

Glasvaserne er lavet af borosilikatglas, som både er ridsefast og kan modstå høje temperatursvingninger. Du behøver altså ikke være bange for, at vaserne er særligt sarte eller ikke kan tåle varme. Derfor kan du også sagtens vaske dem med varmt vand og sæbe, samt bruge eddike eller andet syre til at fjerne kalkrande.

Alle vaserne er mundblæste, men er pustet i en form. Det betyder, at man undgår små ujævnheder og sikrer en ensartethed I størrelsen.

 

MÅL

Hængevaserne fås i 3 forskellige størrelser – 8 cm, 11 cm og 13 cm og man kan vælge mellem to forskellige størrelser på åbningen i vasen. Denne vase måler 11 cm i diameter og har en åbning på 2 cm. Den egner sig derfor bedst til en enkelt blomst eller to – alternativt en stikling.
Hvis du vil bruge vasen med et lys, air plant eller andet, der kræver en større åbning, skal du vælge en vase med en åbning på 55-100 mm.

FARVE: GrønGLASBOBLE: Ø 110 MM

ÅBNING: Ø 20 MM

SNOR: 1000 MM (naturfarvet læder)

VÆGT inkl. emballage: 0,200 KG

Vasen kommer i et diskret paprør og kan derfor nemt fragtes og sendes.

Studio About er et dansk designstudio. Alle produkter er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen, der har en eksperimenterende tilgang til materialer, design og æstetik.

-
+
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Håndplukket

Lignende produkter

Dahlia fringed ‘Dark Fubuki’

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

25,00 kr.

Oprindeligt:

39,00 kr.

-36%

Dahlia fubuki ‘Sakura’

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

25,00 kr.

Oprindeligt:

39,00 kr.

-36%

Biernes blomsterblanding

59,00 kr.

59,00 kr.

Dahlia fringed ‘Pineland’s Princess’

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

25,00 kr.

Oprindeligt:

39,00 kr.

-36%