Levering 1-3 hverdage

OVER KØB PÅ 399,-
GRATIS FRAGT

Levering 1-3 hverdage

Dahlia fringed ‘Tsuki Yori No Shisha’

35,00 kr.

FORUDBESTIL – AFSENDES I UGE 8 OG 9

Dahlia ‘Tsuki Yori No Shisha’ er en eksklusiv sort, der bringer en unik og fortryllende skønhed til din have. Med blomster i nuancer af blød rosa og elfenbenshvid, skaber denne dahlia en subtil og elegant atmosfære. ‘Tsuki Yori No Shisha’ er kendt for sine delikate, fyldte blomsterhoveder og en blid, næsten drømmeagtig udstråling.

Dahlia ‘Tsuki Yori No Shisha’ kan du forvandle din have til et poetisk landskab af blomstrende skønhed. Giv din have et strejf af elegance og mystik ved at omfavne ‘Tsuki Yori No Shisha’ og dens unikke, fortryllende charme. Bestil denne eksklusive dahlia-sort i dag og skab en have fyldt med magi og elegance.

Denne dahlia bliver ca. 90 cm. høj og sætte med ca. 50 cm. mellemrum til øvrige planter eller dahliaknolde.

Dahlia knolde kan dyrkes direkte i jorden eller i krukke fælles for begge dyrkningsmetoder er at de først kan sættes når der ingen frost er udenfor. Dog kan man tyvstarte knoldene i en potte/krukke under beskyttet forhold (frostfrit skur/værksted).

Kan sættes fra Marts – Maj måned, ca. 10 cm. ned i jorden.

Dahlia trives bedst i sol til halvskygge og kan have brug for støtte, når blomsterne for alvor sætter ind.

Dahliaerne blomstre fra ca. Juli – oktober eller til når frosten sætter ind. Knoldene kan godt tåle et snert af frost, men når den første frost har vist sig vil planten “klaske” sammen og det er blevet tid til at grave knoldene op og overvintre dem frostfrit. Hvis man ønsker at bevare dem til næste sæson.

På lager

-
+
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

Levering 1-3 hverdage

OVER KØB PÅ 399,-
GRATIS FRAGT

Håndplukket

Lignende produkter

Gladiolus ‘Color Club’

49,00 kr.

49,00 kr.

Dahlia ‘Creme de Cassis’

39,00 kr.

39,00 kr.

Dahlia fubuki ‘Myama’

39,00 kr.

39,00 kr.

Dahlia ‘Totally Tangerine’

39,00 kr.

39,00 kr.