Levering 1-3 hverdage

OVER KØB PÅ 399,-
GRATIS FRAGT

Levering 1-3 hverdage

Dahlia decorative ‘Thomas A. Edison’

39,00 kr.

FORUDBESTIL – AFSENDES I UGE 8 OG 9

Dahlia ‘Thomas A. Edison’ er en imponerende sort kendt for sine store, fyldte blomster i en dyb og intens mørk lilla til violet farve. Denne dahlia udstråler en unik skønhed og tilfører drama til din have. Med dens oprejste vækst og stærke stængler er ‘Thomas A. Edison’ velegnet til at skabe spektakulære bede eller som en fantastisk snitblomst.

Plant den i solrige områder og nyd denne enestående dahlia, der blomstrer fra sommeren og ind i efteråret. Skab et hjørne af intens farve og elegance med ‘Thomas A. Edison’.

Dahlia ‘Thomas A. Edison’ bliver ca. 100 – 120 cm. høj og sætte med ca. 50 cm. mellemrum til øvrige planter eller dahliaknolde.

Dahlia knolde kan dyrkes direkte i jorden eller i krukke fælles for begge dyrkningsmetoder er at de først kan sættes når der ingen frost er udenfor. Dog kan man tyvstarte knoldene i en potte/krukke under beskyttet forhold (frostfrit skur/værksted).

Kan sættes fra Marts – Maj måned, ca. 10 cm. ned i jorden.

Dahlia trives bedst i sol til halvskygge og kan have brug for støtte, når blomsterne for alvor sætter ind.

Dahliaerne blomstre fra ca. Juli – oktober eller til når frosten sætter ind. Knoldene kan godt tåle et snert af frost, men når den første frost har vist sig vil planten “klaske” sammen og det er blevet tid til at grave knoldene op og overvintre dem frostfrit. Hvis man ønsker at bevare dem til næste sæson.

På lager

-
+
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

Levering 1-3 hverdage

OVER KØB PÅ 399,-
GRATIS FRAGT

Håndplukket

Lignende produkter

Dahlia decorativ ‘Vancouver’

39,00 kr.

39,00 kr.

Dahlia decorative ‘Akita’

39,00 kr.

39,00 kr.

Gladiolus ‘Belle de Nuit’

49,00 kr.

49,00 kr.

Dahlia cactus ‘Alfred Grille’

35,00 kr.

35,00 kr.