1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Dahlia cactus ‘Preference’

Original price was: 35,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

Dahlia ‘Preference’ er en fortryllende sort med elegante, dobbelte blomster i nuancer af blush pink og creme. Denne dahlia udstråler en subtil skønhed, der vil tilføre en romantisk stemning til din have. Med sin buskede vækst og langvarige blomstring er ‘Preference’ ideel til at skabe bløde og forfinede bede eller til at bringe elegance til dine snitblomsterarrangementer.

Placer den i solrige områder og oplev den delikate skønhed, som ‘Preference’ bringer til din have fra sommeren og ind i efteråret. Skab et sofistikeret udtryk med denne charmerende dahlia.

Dahlia cactus ‘Preference’  bliver ca. 80 – 100 cm. høj og sætte med ca. 60 cm. mellemrum til øvrige planter eller dahliaknolde.

Dahlia knolde kan dyrkes direkte i jorden eller i krukke fælles for begge dyrkningsmetoder er at de først kan sættes når der ingen frost er udenfor. Dog kan man tyvstarte knoldene i en potte/krukke under beskyttet forhold (frostfrit skur/værksted).

Kan sættes fra Marts – Maj måned, ca. 10 cm. ned i jorden.

Dahlia trives bedst i sol til halvskygge og kan have brug for støtte, når blomsterne for alvor sætter ind.

Dahliaerne blomstre fra ca. Juli – oktober eller til når frosten sætter ind. Knoldene kan godt tåle et snert af frost, men når den første frost har vist sig vil planten “klaske” sammen og det er blevet tid til at grave knoldene op og overvintre dem frostfrit. Hvis man ønsker at bevare dem til næste sæson.

1 pose indeholder 1 knolde

Ikke på lager

Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Håndplukket

Lignende produkter

Canna indica ‘Apricot Frost’

0,00 kr.

Dahlia fringed ‘Dark Fubuki’

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

25,00 kr.

Oprindeligt:

39,00 kr.

-36%

Canna indica ‘Wyoming’

39,00 kr.

39,00 kr.

Dahlia fubuki ‘Myama’

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

25,00 kr.

Oprindeligt:

39,00 kr.

-36%