1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Citronmelisse

49,00 kr.

Opdag den forfriskende og alsidige Citronmelisse, en uundværlig krydderurt til både køkkenhaven og krukken ved dit hjem.

Den friske og citrusagtige smag tilføjer den et strejf af glæde til enhver ret, om det så er som smagsforstærker i postevand eller som en beroligende urtete lavet af de aromatiske blade.

Citronmelisse er ikke kun en fornøjelse for dine smagsløg; dens navn, Melissa, betyder bi på græsk, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Biernes tiltrækning til denne plante vidner om dens unikke charme og værdi for haven. Så tilføj Citronmelisse til din have og nyd både dens skønhed og funktionelle formål, samtidig med at du glæder bierne omkring dig.

Anvendes bl.a. i køkkenet til: Smag forstærker til vand, te, salater, fisk, kryddersnaps eller spiseligt pynt på lagkager og andre desserter.

Citronmelisse smager citrus agtig

Placeres: sol

Højde: 60 cm.

Blomstre: Juni – August

Anbefalet antal pr. m2: 6-7 stk.

Blomsterne er velegnet til snit. Er velduftende og insektvenlig.

Sælges i 1 liters potter

OBS!

Vær opmærksom på at vi nænsomt pakker dine stauder til forsendelse. Det kan dog være muligt i højsæson at klippe noget af stauderne inden forsendelse. Ligesom det kan forekomme at nogle blade og blomster, kan være knækket i forsendelsen. Bestiller du til pakkeshop, så vær opmærksom på at hente dine stauder kort tid efter ankomst.

På lager

-
+
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!

1-3 dages levering

Fri fragt over 399,-

Håndplukket

Lignende produkter

Glas Icicle bonbon champagne

139,00 kr.

139,00 kr.

Julekugler – Grøn

269,00 kr.

269,00 kr.

Glas Icicle Cone grøn

159,00 kr.

159,00 kr.

Papirs julepynt til ophæng

129,00 kr.

129,00 kr.

Sommerferie

Der kan godt handles på siden i sommerferien, men ordre bliver først afsendt i løbet af uge 31